2012. november 8., csütörtök

37. Elszúrt randi

Sziasztok! :D Hallottátok már a srácok új számait? Én egyszerűen imádom egytől egyig az összeset! :D

Köszönöm az előzőhöz kapott komikat! :D
Átléptük a 8400 látogatót. Húú..csodásak vagytok.:)
Sajnálom a késést! :( Remélem azért ez a rész is tetszeni fog majd! :)
4-5 komi után jön a kövi!:)Jó olvasást, puszi! :)
És még annyi hogy másnál is szarakodik a blogspot? Mert nálam állandóan lenullázza a szavazásokat.:@



Amint kiléptünk a házból fotósok hada tárult a szemünk elé.

-Ne válaszolj semmire sem.-súgta a fülembe Harry. Bólintottam egyet, hogy megértettem majd követtem ahogy a fotósok között utat tör nekünk a kocsijáig. Persze a fotósok szüntelenül kattintgattak és a kérdések sem maradhattak el.

-Mióta vagytok együtt?

-Első látásra szerelem volt?

-Hol ismerkedtetek meg?

-Harry mit szólnak a rajongók a barátnődhöz?-hallatszottak minden honnan az ehhez hasonló kérdések. Próbáltam nem foglalkozni velük de egy újabb kérdés ütötte meg a fülem.

-Alison igaz hogy ön csak a pénze miatt jár együtt Mr.Styles-sal?-hallatszott mögülünk a kérdés. Harry is meghallotta mert erősebben szorította meg a kezem, majd idegesen hátra fordult.

-Na ebből elég volt! Fejezzék ezt be! Mert először is semmi közük nincs a kapcsolatunkhoz. Másodszor pedig ne merjenek ilyen baromságokat állítani róla.-kelt ki magából teljesen.

-Harry nyugodj meg inkább menjünk.-néztem a szemébe. Valamivel nyugodtabb is lett. Megfogtam a kezét és a kocsi felé húztam. Beszálltunk. Harry azonnal indította is az autót és már el is hajtottunk a házuktól.

-Nem azt mondtad hogy ne válaszoljak semmire sem?-vontam fel a szemöldökömet miközben egy halvány mosolyra húztam a szám. Jól esett, hogy kiállt értem.

-De igen. Viszont nem hagyhattam, hogy így beszéljenek rólad-nézett rám egy pillanatra majd újra a vezetésre koncentrált. A Starbucks előtt leállította az autót. Mindketten kiszálltunk, Harry feltette a napszemüvegét majd kézen fogva besétáltunk a kávézóba.

-Mit kérsz?-fordult felém a pult előtt barátom.

-Egy cappuccino-t.-válaszoltam.

-Akkor két cappuccino lesz elvitelre.-fordult az eladó csaj felé. Aki perceken belül ki is hozta a rendelésünket. Harry kifizette aztán mentünk is tovább.

-Sétálunk egyet?-kérdezte.

-Persze.-mosolyogtam rá. Összekulcsolta az ujjainkat és úgy indultunk el. Út közben szépen lassan elkortyolgattuk a italunkat. Közben nagyon sokat beszélgettünk is. Nagyon jól éreztem magam vele. Hihetetlen hogy mennyire szeretem ezt a lököttet, aki ebben a pillanatban sem normális. Hogy mit csinál? Egy galambot akar elkapni mondván, hogy haza viszi Kevint Louinak. A járókelők elég furcsán figyelték barátom tevékenységét. Én csak nevettem rajta. Igaz, hogy bolond de én így szeretem.

-Hát édes ez nem jött össze.-nevettem fel mikor a galamb elrepült.

-Megint kinevetsz.-ült le mellém sértődést tettetve kezet pedig összekulcsolta maga előtt.-Azt hiszem már nem is szeretsz engem.-színészkedett tovább.

-Én meg azt hiszem, hogy túl sok időt töltesz Louval, mert a hülyesége már rád is átragad.-nevettem fel.

-Szóval hülye vagyok....De lehet hogy igazad van.-fordult felém miközben elgondolkozó arcot vágott, amin megint csak muszáj volt felnevetnem. De már ő sem bírta tovább és elnevette magát. 


-El sem tudom mondani mennyire szeretlek.-nézett a szemembe édesen.

-Én is téged mindennél jobban.-válaszoltam őszintén, majd megcsókoltuk egymást.

/Eleanor szemszöge/

-Harry és Dany annyira édesek együtt.-huppantam le Lou mellé az ágyra.-Látszik rajtuk, hogy mennyire szeretik egymást.

-Ahogy mi is.-nyomott egy puszit a számra.

-Igen.-mosolyodtam el.-Meg nézünk valami filmet?-kérdeztem.

-Amit csak akarsz kicsim.-ölelt meg. Hogy én mennyire imádom!

Együtt kiválasztottunk egy filmet amit összebújva kezdtünk el nézni. Jó volt egy kicsit kettesben lenni végre. De mint minden jónak ennek is vége szakadt amikor Niall rontott be a szobánkba.

-Mit csináltok?-kérdezte.

-Filmet nézünk.-adta az egyszerű választ Lou.

-Mit?-kíváncsiskodott tovább Niall.

-Step up 4-válaszoltam ezúttal én.

-Szuper azt még úgy sem láttam.-vetődött be mellénk. Lou mérgesen nézett rá és épp mondott volna valamit, de befogtam a száját.

-Had maradjon.-néztem rá aranyosan, amitől egyből megenyhült. Nyomott egy puszit a homlokomra majd folytattuk a film nézést. Azért nem akartam, hogy Lou elküldje Niall, mert szegénynek így sem lehet könnyű a barátnője nélkül. Az elején még úgy volt, hogy Nina is eljön velünk, de sajnos nem tudott, mert valami közbe jött neki. Így Niall szegény kicsit magányos és mivel most rajtunk kívül más nincs itthon így még az sem lehet, hogy mással legyen. Mivel a többiek mind randin vannak.

*Később*

-Ébresztő álomszuszékok.-jött be a szobába Danielle. Álmosan nyitottam ki a szemem. Danielle csak mosolyogva figyelt. Nem tudtam min mosolyog ennyire ezért körbe néztem és észre vettem, hogy Lou és Niall is édesen alszanak mellettem. Vagyis hála Dan ébresztőjének mindketten elkezdtek ébredezni, de még így is édesek voltak.

-Mi jót csináltatok amíg mi elvoltunk?-kérdezte kedvesen.

-Filmet néztünk. De én már a felénél bealudtam.-vontam vállat majd kimásztam a két fiú közül és a fürdőbe mentem, hogy meg mossam az arcom egy kis hideg vízzel hátha attól majd jobban felébredek. Amint végeztem visszamentem a szobába, de ott már senki sem volt így lementem a nappaliban meg is találtam mindenkit, kivéve Harryt és Danyt.

-Nincs kedvetek este elmenni bulizni?-dobta fel az ötletet Liam és közben végig nézett a társaságon.

-De tegnap is buliztunk.-méltatlankodott Dan.
-És? Liamnek igaza van el kéne mennünk. Használjuk ki hogy van egy kis szabadidőnk.-szólalt meg barátom.-Na ki van benne?-kérdezte vigyorogva.

-Én!-hallatszott a fiúk beleegyezése és mivel mi sem akartuk elrontani a srácok lelkesedését belementünk.

-Ezt nem hiszem el!-jött be kicsit idegesen Zayn a telefonjával a kezében.

-Mi a baj?-kérdezte barátjától kedvesen Perrie.

-Paul hívott, hogy le szervezett mára két interjút és egy dedikálást.-mondta mérgesen.

-Előbb nem tudott volna szólni?-akadt ki Lou is.

-Nyugi srácok majd máskor bepótoljuk a bulit.-öleltem meg Lout.

-Megyek és felhívom Harryt.-állt fel Niall. Addig a többiek elmentek átöltözni. Mi csajok pedig maradtunk és a tévét kezdtük el bámulni, de mivel semmi értelmes műsor nem ment így inkább kikapcsoltam és a lányok felé fordultam.

-Inkább meséljetek milyen volt a randitok!-néztem rájuk mosollyal az arcomon.

-Hát a miénk fantasztikus volt.-kezdte a mesélést Dan.-Liam elvitt egy éterembe, aztán sétáltunk a városban. Meg kell hogy mondjam LA gyönyörű.-dőlt el a kanapén Dan amit Perrievel megmosolyogtunk.-És Liamet napról napra jobban szeretem ha az egyáltalán lehetséges.

-Én is téged kicsim.-kiabált ki a szobájukból Liam, amin mi csak nevettünk.

-Na megyünk majd valamikor jövünk.-ölelt át Lou nyomott a számra egy búcsú csókot ahogy a többiek is a barátnőjüknek. Szegény Niall megint elszomorodott ezért hozzá is odamentem és megöleltem, amitől kicsit jobb kedve lett. A srácok távozása után. Perrien volt a sor hogy meséljen a mai napjukról.

-Most te jössz mesélj Perrie!-húzott minket a kanapéhoz Dan.-Milyen volt?-kérdeztük kíváncsian Dannel.

-Eszméletlen.-mosolygott.

-Bővebben?-kérdeztem mire felkuncogott.

-Hát Zayn engem is egy étterembe vitt, utána pedig moziban voltunk és egy romantikus filmet néztünk.

-Zaynt hogy sikerült erre rávenni?-kérdeztem nevetve. Mert Zayn egyáltalán nincs oda az ilyen filmekért.

-Vannak módszereim-válaszolt mire mindhárman nevetésben törtünk ki.

/Harry szemszöge/

-Ne haragudj de ezt fel kell vennem.-néztem rá bocsánatkérően barátnőmre.

-Nem gond, menj csak-mosolygott rá. Kicsit odébb mentem majd megnyomtam a fogadás gombot.

-Szia Niall! Mért hívtál?-szóltam bele sürgetően, mert minél előbb visszaakartam menni Danyhez.

-Paul szólt hogy leszervezett két interjút és egy dedikálást is mára.

-Szuper!-mondtam cinikusan.-Mikor?-kérdeztem.

-Fél óra múlva ott kell lennünk. Szóval elküldöm SMS-ben a címet aztán ott találkozunk.

-Oké. Helló!-tettem le meg sem várva a válaszát. Ideges voltam amiért végre lett volna egy kis szabadidőnk Paul meg mindent elront. Nem kell félre érteni bírom őt csak néha a legrosszabb időkre tudja betenni ezeket a dolgokat.

-Mi a baj?-állt fel Dany gondolom feltűnt neki, hogy az eddigi jókedvemnek nyoma sincs.

-El kell mennem. Most hívott Niall hogy lesz két interjúnk meg még utána egy dedikálás is.-húztam el a szám.

-Ó!-ennyit mondott és lehajtotta a fejét. Láttam rajta, hogy ő is elszomorodott amiért a közös napunknak lőttek. Közelebb léptem hozzá az álla alá nyúltam és óvatosan felemeltem hogy a szemébe tudjak nézni.

-Máskor bepótoljuk, rendben?-néztem a szemébe, ettől kicsit jobb kedve lett, és egy halvány mosoly jelent meg a szája sarkában. Megcsókoltam. Annyira belemerültünk, hogy egy idő után mikor elváltunk egymástól ki is ment a fejemből, hogy hová is kellene indulnom.

-Valamit nem felejtettél el?-nézett rám. A homlokomra csaptam, mire felkuncogott, ezt úgy imádom.

-Az interjú basszus! Nem baj ha nem viszlek haza?-kérdeztem tőle, mert már így is késésben voltam.

-Nem dehogy. Majd sétálok.-mosolygott. Nyomtam még egy rövid csókot a szájára aztán már futottam is a kocsihoz. Mire odaértem megjött az SMS is Nialltől. Megnéztem a címet. Aztán csak imádkozni tudtam, hogy oda is érjek időben. Ami szerencsére sikerült is. Mázlimra a többiek is pont ugyanakkor értek oda mint én, így együtt mentünk be.

-Na végre hogy ideértek.-köszöntött minket kicsit sem kedvesen egy negyvenes férfi. Bevezetett minket egy szobába, ahol egy asztal mögött ült egy húsz harminc éves nő. Leültünk vele szembe, addigra a férfi már ki is viharzott az ajtón.

-Sziasztok.-köszöntött minket kedvesen.

-Jó napot!-köszönt elsőként Liam, aztán mi is így tettünk.

-Nyugodtan tegezzetek.-mosolygott.

-Rendben.

-Na akkor kezdjünk is hozzá.-szedegette össze a papírjait.-Első kérdésem pedig, hogy mi szél hozott benneteket LA-be?-kérdezte. Liam volt aki válaszolt.

-Kaptunk egy kis szabadidőt. Így úgy döntöttünk itt pihenjük ki magunkat.

-Ó! És ebben gondolom az is szerepet játszott, hogy Harry barátnője is lakik, igazam van?-fordult felém.

-Igen!-adtam az egyszerű és rövid választ.

-És Harry ha megkérdezhetem mennyire komoly most ez a kapcsolatod, mert hát te nem a hosszútávú 
kapcsolatokról vagy híres. Szóval Alison más vagy ő is csak egy futó kapcsolat?-kérdezte és halkan felkuncogott. Bennem meg felment a pumpa és a kezdeti szimpátiám azonnal elszállt ezzel a nővel kapcsolatban.

-Egyáltalán nincs semmi köze sem ahhoz, hogy milyenek voltak a kapcsolataim. Igaz voltak pár hetesek vagy még rövidebbek, de senki nem tudja, hogy melyik mért ért véget. Szóval csak ne üssék bele az orrukat. És ha már ennyire érdekli. Danyvel igen is komoly.-adtam a végszót aztán kiviharoztam a teremből. Nem érdekelt hogy még nincs vége az interjúnak, sem az hogy milyen lecseszést fogok még kapni ezért Paultól.

/Dany szemszöge/

Kicsit szomorú voltam, hogy Harrynek el kellett mennie, de megértem ez a munkája és ezzel jár. Miután elszaladt felálltam és szépen lassan haza sétáltam, hát nem volt közel. De jól esett egy kicsit egyedül lenni és gondolkodni, hogy milyen szerencsés is vagyok amiért van egy ilyen csodás barátom, mint Harry.

-Megjöttem!-szólaltam meg amint becsuktam magam mögött az a bejárati ajtót, de válasz nem érkezett.-Hahó van itthon valaki?-kérdeztem hangosabban, miközben lerúgtam magamról a cipőm.

-Nappali.-hallottam meg Jared hangját. Oda sétáltam hozzá.

-Szia! Hogy hogy csak így egyedül anyáék merre vannak?-kérdeztem miközben leültem a kanapéra.


-Vásárolni mentek, mivel holnap jönnek át a srácok ebédre.-válaszolt, de egy pillanatra sem szakította el a tekintetét a tévé képernyőjéről.

-Basszus tényleg!-jutott eszembe. Előkaptam a telefonom és tárcsáztam El számát. Sokáig kellett várnom mire felvette.

-Na végre azt hittem, hogy már soha nem veszed fel.-szólaltam meg.

-Szia!-szólalt meg a vonal másik felén lévő személy.

-Perrie? Hogy hogy nem El vette fel?-kérdeztem meglepetten.

-Mert épp mosdóba ment.-válaszolta.-Üzensz neki valamit?

-Igen lécci mond meg neki hogy holnap ebéd nálunk.-kértem.

-Megmondom nekik. Hányra menjenek?-kérdezte.

-1-re gyertek.-válaszoltam.

-Gyertek? Szóval engem is meghívsz?-kérdezte meglepetten.

-Persze! Figyelj nem tudom, hogy mi bajod van velem, de én nem akarok ellenségeskedni. Ássuk el a csatabárdot, jó?-kértem.

-Öö..oké. Nekem is elegem van már belőle.-válaszolt - legnagyobb meglepetésemre - kedvesen.

-Ennek örülök. Akkor most leteszem. Akkor holnap, szia!-köszöntem el.

-Szia!-tette le. Hát ez fura volt.! Eddig állandóan belém kötött most viszont ilyen gyorsan bele is ment a békülésbe? Végül is mindegy én örülök neki. Így mindenkinek jobb lesz, főleg nekem. Mert már nagyon elegem volt az állandó veszekedésből. Minden esetre már nagyon várom a holnapot. Kíváncsi leszek hogy fog elsülni az ebéd.. Apa hogy fog viselkedni majd Harryvel..

-Mi ez?-kérdeztem a műsorra célozva.


-Így jártam anyátokkal.-válaszolt Jared. Ezek után mindketten csendben néztük tovább a tv-t. Jared rengetegszer felnevetett. De engem valahogy a holnapi nap jobban foglalkoztatott. Remélem apa képes lesz megbékélni Harryvel. Igaz hogy nekem már megígérte hogy nem áll közénk, reménykedem benne, hogy valóban így lesz..

12 megjegyzés:

  1. szentszar.. ez nagyon jóó *_* ^^
    Siess a kövi résszel :P
    puszii :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Köszönöm.:D Sietek.:) Puszi! :)

      Törlés
  2. Szia!
    Nagyon jó lett! Gyorsan a kövit! :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó <3 imádom.:$
    kövit:D puszii.

    VálaszTörlés
  4. sziia :DD nagyonjólett♥
    mint igazából mindig ;)

    hozd a köviiiiit!!!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Nagyon köszönöm.^^ Igyekszem.:)

      Törlés
  5. Ma kezdtem el olvasni, a legelsőtől-idáig és imáádom.*-*
    és őszintén volt ahol sírtam az előző részeknél:$ .Egyszerűen fantasztikusan írsz és én nagyon örülnék ha tényleg kibékülnének majd Perrie-vel:D♥ .Harry-vel pedig imádoom ahogy együtt vannak:)♥
    szval remélem hamar hozod a kövit*o*..^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Ennek nagyon örülök.:D Köszönöm szépen aranyos vagy! :) Majd a következő részekből ez is kiderül..^^ :) Igyekszem vele.:)

      Törlés
  6. Mikor jön a kövi?*-*

    türelmetlenül várom már!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Ha minden jól megy holnap hozom.:)

      Törlés