2012. december 6., csütörtök

39.SMS-ek

Sziasztok! :) Boldog Mikit csajok :D 
Meghoztam az újat. Sajnálom hogy nagyon rég hoztam már részt. De az utóbbi hetek a suliban katasztrófák voltak.:/ Nincs sok hozzáfűzni valóm a részhez. Nem ez lett a legjobb, sem a leghosszabb. De szerintem most már ilyen hosszúságú részeket hozok majd így legalább gyakrabban tudom őket hozni. Hamarosan beindulnak az események is ne aggódjatok.:) 
Köszönöm az eddigi komikat és a több mint 12000 látógatót.:) Továbbra is nagyon várom a komikat.
Jó olvasást! :)
6-7 komi és jön a kövi. Puszi: Jenny.♥
Ui: lenne egy kérdésem. Hogyan lehet chat-et kitenni? Valaki megírná nekem. Előre is köszönöm.



-Bocsi a zavarásért srácok. De Harry indulni kellene.-jött be kopogás után Louis.

-Rendben mindjárt megyek.-nézett rá barátom. Lou bólintott aztán ki is ment.-Holnap nem találkozunk?-kérdezte mosolyogva.-Mondjuk átjöhetnél hozzánk.

-Jó ötlet.-adtam a beleegyezésem. Majd Harryvel kézen fogva lesétáltunk a földszintre ahol a többiek már öltözködtek. Szegény Zayn igen elvolt kenődve, amit nem is csodálok a barátnőjével nem rég szakított. Odamentem hozzá és megöleltem. Kicsit meglepődött, de aztán viszonozta.

-Sajnálom.-súgtam a fülébe bűnbánóan. Nem mintha ezzel meglehetne oldani a dolgot.

-Én is. De nem a te hibád.-válaszolta halkan. Én ebben már nem voltam olyan biztos. Elköszöntem még a többiektől is aztán elmentek. Harrynek még oda súgtam, hogy vigyázzanak Zaynre, hogy még véletlenül se csináljon valami baromságot. Majd egy rövid csók után Harry is elment. Fáradtan dőltem le a kanapéra. Apa helyet foglalt mellettem, Jareddel együtt.

-Na mi a véleményed?-kérdeztem apát, de közben nem néztem rá csak csukott szemekkel feküdtem.

-Kedves fiú ez a Harry. De még mindig az a véleményem, hogy nem kellene együtt lenned vele.-mondta mire kipattantak a szemeim és kikerekedett szemekkel bámultam apára.-Nyugi csak vicceltem.

-Hát ez nem volt vicces.-dőltem le ismét.

-De igen az volt!-röhögött Jared, apa szint úgy. Mit ne mondjak kedves családom van. Hirtelen valaki csengetett. Egyből felpattantam mivel azt hittem, hogy a srácok felejtettek itt valamit és ezért visszajöttek. De amikor kinyitottam az ajtót csalódnom kellett mivel csak Austin állt velem szemben.

-Szia!-mosolygott rám.

-Szia! Mizu?-kérdeztem és arrébb álltam hogy betudjon jönni.

-Semmi különös. Jaredhez jöttem, itthon van?-kérdezte.

Bólintottam majd a nappaliba vezettem nem mintha nem tudná merre van. Sőt már eléggé otthon érzi magát nálunk annyit van itt. Köszöntötték egymást Jareddel és apával, de nekem nem volt kedvem maradni így inkább fel sétáltam az emeletre. Bementem a szobámba és leültem az íróasztalomhoz. Felnyitottam a laptopom és bekapcsoltam. Néhány perc múlva sikeresen be is töltött. Felmentem internetre és elindítottam egy zenét. Majd felléptem még twitterre is. Ezer éve már hogy utoljára fent voltam. Azóta rengeteg ember követett be. Amin meg sem lepődök hiszen én vagyok Harry Styles barátnője, amivel nagyon sok utálkozót sikerült szereznem. Több tweet is érkezett. Gondoltam elolvasgatom őket. De miután már a tizedik rosszakaró üzenetet olvastam elegem lett és inkább befejeztem. Visszakövettem néhány embert - persze azokat akik elhordtak mindennek azokat nem -, majd ki is léptem. Unalmamban írtam egy sms-t Harrynek.

"Szét unom magam mióta elmentetek.://♥" - nem telt bele két percbe sem már érkezett a válasz.

"Én is.:// Mi lenne ha átjönnél és itt aludnál? :)♥" -elmosolyodtam a válaszán, majd újra pötyögni kezdtem.

"Jó lenne, de nem hiszem hogy apa megengedi.:("

"Egy próbát megér! :)" - kaptam rögtön az új üzenetet. Igaza volt, így gondoltam megpróbálom. Felálltam és lesétáltam.

-Apu kérdezhetek valamit?-ültem le elé a kis asztalra. Felvont szemöldökkel méregetett, majd rákérdezett.

-Mit szeretnél?

-Átmehetek Harryékhez és ott alhatok?-meresztettem rá kis kutya szemeket. Csak reménykedni tudtam, hogy beválik, de apa arcáról semmit nem tudtam leolvasni, és mivel nem igen akaródzott megszólalni így tovább kérleltem.-Lécci!

-Nem is tudom.-dörzsölte meg az állát elgondolkodva.

-Lécci.-folytattam.


-Jó megengedem egy feltétellel!-tartotta fel a mutató ujját.-Ha megígéred, hogy nem csinálsz semmi butaságot.

-Jaj apa! Megígérem.-forgattam meg a szemeim.

-Ez esetben rendben.-mondta, mire boldogan megöleltem.

-Köszi.-nyomtam egy puszit az arcára, majd felszaladtam az emeletre. Elővettem a válltáskám. A szekrényemből kikaptam néhány ruhát. Eltettem még a fontosabb dolgaimat, a telefonom és a fülhallgatóm a kezembe fogtam. Ezután lementem a földszintre, elköszöntem anyáéktól, majd elindultam a srácok házához. Az út közben végig zenét hallgattam. Észre sem vettem és már a fiúk háza előtt álltam. Bekopogtam és vártam, de semmi nem történt, ezért újra próbálkoztam.

-Jól van megyek már!-hallottam meg Zayn álmos hangját.-Szia, hát te?-kérdezte miközben odébb állt, így betudtam menni.

-Harryhez jöttem. Itthon van?-kérdeztem.

-Aha. Fent van a szobájában.-válaszolta.

-Köszi. Egyébként a többiek merre vannak?-kíváncsiskodtam, mert szokatlan csend volt a házban.

-Nem tudom. Felszívódtak, míg én aludtam.-vont vállat egy ásítás kíséretében.

-Látom fáradt vagy szóval nyugodtan feküdj csak vissza-néztem rá kedvesen.

Bólintott, és eresztett felém egy hálás mosolyt, majd becsoszogott a nappaliba. Én pedig fogtam magam és felsétáltam az emeletre. A szobája előtt megálltam. Kopogtam kettőt, de semmi válasz nem érkezett, így inkább benyitottam. Harry az asztalnál ült és a laptopján twitterezett. Háttal ült nekem, ráadásul a fülhallgató a fején volt így érthető, hogy nem tűnt fel neki az érkezésem. Mosolyogva figyeltem, ahogy énekel közben. Nem csoda, hogy ennyi rajongójuk van. Mindegyik srácnak fantasztikus hangja van. De nekem kétségkívül Harryé a kedvencem. Egyszerűen imádom amikor énekel. Figyeltem még egy darabig őt. A táskámat letettem az ajtó mellé, de aztán nem bírtam tovább a közöttünk lévő távolságot. Szerettem volna hozzábújni, ezért közelebb mentem hozzá és hátulról átöleltem a nyakát. Kicsit meglepődött. Fejét hátra kapta rám, majd mikor megismert ellenállhatatlan mosolyra húzta az ajkait. Hogy én mennyire imádom őt! Hátra fordult és az ölébe húzott. Szorosan bújtam hozzá ő pedig kezeit a derekamra helyezte. Úgy ölelt mintha sohasem akarna elengedni.

-Hiányoztál.-szólalt meg. Elmosolyodtam és nyomtam egy puszit az arcára. Már most félek attól mi lesz ha hamarosan vissza kell menniük Londonba. Nem tudom, hogy fogom majd kibírni..

Milyen lett? :) Komizni ér! :D Puszi: Jenny♥

8 megjegyzés:

  1. Imádtam, imádom és mindig imádni fogom *-* egyszerűen nem tudsz hibázni :$ Nagyon jó lett :P
    Most akkor Harry és Dany az éjjel..izé? :DD
    Várom már az újat, siess!
    Puszi <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy köszönöm! :D Sietek. Puszi!:)<3

      Törlés
  2. juuuj imáádom <3végre új!!:))
    nagyon jóvolt*-*

    kövi mikor lesz?:)
    puszii xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy tetszett.:)
      Még nem tudom, de próbálok sietni vele. Puszi!:)

      Törlés
  3. wáá, nagyon jó lett, főleg ennyi kihagyás után... na de sebaj, legalább most hoztál :) Egy kérdést feltehetek? Ha ezt a blogot is te írod - legalábbis gondolom - akkor ide mikor hozol részt?? tegnap talátam rá és nagyon tetszik *o* http://forevertogetherlovestory.blogspot.co.uk/
    u.i.: siess a kövivel, mindkettőbe :)xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet.:)Igen én írom azt is. A napokban mindenképp, sőt ha sikerül akkor még ma felteszem oda az újat.:) Igyekszem. Puszi!:)

      Törlés