2012. június 21., csütörtök

Szereplők

Alison Danielle Parks (Dany, Ally, Alison)
16 éves lány kicsit félénk. De ha ismerősökkel van akkor hamar feloldódik. Nem szeret a középpontban lenni. Imád zenét hallgatni és táncolni. Szereti a 1D zenéit, de nem egy őrült rajongó Miután oda költözik az unoka testvéréhez lehetősége lesz megismerni a One Direction-t személyesen. Közel kerül hozzájuk. Kialakulnak itt rendkívüli barátságok és netalántán még szerelem is? Ki tudja bármi megtörténhet. Nincs testvére, de Eleanor-ra már szinte nővéreként tekint.


Eleanor Jane Calder (El, Eleanor) 
19 éves modell. Louis Tomlinson barátnője. Nagyon szereti párját. Bár az elején kicsit nehéz volt neki meg szokni barátja rajongóit. Szereti unoka húgát Danyt. Legjobb barátnője Danielle Peazer. Sokat van együtt a One Direction többi tagjával is. A hírnév ellenére nincs elszállva magától.
Danielle Claire Peazer (Danielle, Dan)
23 éves táncos az xfakorban. Az műsor alatt ismerte meg barátját Liam Payne-t. Kedves lány. Szeret a 1D-s fiúkkal hülyéskedni. A tánc az élete. Nagyon őszinte lány. Mondhatni ami a szívén az a száján.  


Harold Edward Styles (Harry, Hazza)
18 éves. Jelentkezett az xfaktorba ahol sajnos nem jutott tovább az élő showba. Legalább is egyedül nem. A mentorok össze rakták négy fiúval egy csapatba. Ők lettek a One Direction. Nagyon jó hangú kedves fiú. Szeret csajozni, de ha valakiben valami megfogja akkor hűséges. Szeret hülyülni. A fiúk közül Louis a legjobb barátja. Jól kijön a fiúk barátnőivel Danielle-lel és Eleanor-ral. Jelenleg szingli. Van egy nővére Gemma akivel nagyon jó a viszonya. 


Louis William Tomlinson (Lou, Loui, Louis)
20 éves. Szintén az xfaktorban szerepelt. És a 1D tagja. Nagyon jól kijönnek a fiúkkal. Együtt is laknak. Mind egy házban - a fiúk és barátnőik - békésen meg vannak. Ha unatkozik szívesen piszkálja a többieket. Nagyon szereti barátnőjét. Szereti a répát. Ő a banda legidősebb és egyben legbolondabb tagja (jó értelemben). Családjában ő a legidősebb. Négy húga van: Lottie(12), Felicite(10) és az ikrek Phobe(6) és Daisy(6).
Liam James Payne (Li, Liam)
19 éves. 2008-ban is indult az xfaktorban de sajnos akkor nem sikerült tovább jutnia a mentor házból. Akkor  a mentorok azt tanácsolták neki, hogy próbálja meg később is. Ezért még többet gyakorolt és 2010-ben ismét megpróbálta. Ekkor lett a tagja a 1D-nek. Jól kijön a fiúkkal. Olyan mint a banda apukája. De azért sokszor ő is benne van a hülyeségekben. Szereti barátnőjét Danielle-t. Kedves, romantikus fiú. Két nővére van Ruth és Nicola.
Zain Javadd Malik (Zayn)
19 éves. Az xfaktorban indult és ismerte meg a fiúkat. A mentorok tették egy csapatba őket. De nem bánta meg, hiszen ezáltal sikerült szert tennie 4 legjobb barátra. Jelenleg nincs barátnője. Szereti a tükröket és a rendet. Ő a csapat "rossz fiúja" de ez csak álca. Ő is ugyanolyan kedves fiú mint a többiek. Csak kicsit nehezen oldódik fel. Szereti az olyan lányokat akikért meg kell küzdenie. Van 3 lány testvére: Doniya, Waliyha és Safaa. Jelenleg nincs barátnője.

Niall James Horan (Niall)
19 éves. Az xfakorban rakták össze őt négy fiúval együtt egy bandába. Az xfaktorban harmadikok lettek. Van egy bátyja Matt. Ír származású. A csapatban ő a legalacsonyabb. Nagyon szeret enni ebből adódóan a kedvenc helye a Nandos. Szinte minden hülyeségben benne van ha kell. Nem szereti ha egy lány sír, mert akkor ő is zaklatott lesz. Szereti Justin Bieber zenéit. Nincs barátnője. Még vár az igazira.

Egyenlőre ennyi. Majd ha lesznek még fontos szereplők akkor majd azokat közben felteszem. Puszi: Jenny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése