2013. január 10., csütörtök

Búcsú

Sziasztok elérkeztünk a blog végéhez. Tudom váratlanul ért benneteket. Igazából én is csak akkor jutottam erre az elhatározásra amikor befejeztem a részt. De muszáj volt ezt a lépést megtennem, mert már nem igen volt ihletem a történetet illetően és nem akartam, hogy sablonos legyen. Remélem megtudtok érteni!
Furcsa belegondolni, hogy már nem írhatom tovább Dany és Harry történetét. Hiányozni fognak, mivel mikor írtam a részeket közben zenét hallgattam (legtöbbször természetesen 1D-t) és teljesen beleéltem magam a történetbe. Remélem nem csalódtatok a történetben hogy így lett vége.!

Ez úton is szeretném nektek drága olvasóim megköszönni, hogy olvastátok és kommenteltétek az új részeket. A kedves kommentjeitekkel mindig feldobtátok a napomat, bármilyen rossz kedvem is volt, miután elolvastam a komikat mindig mosolyognom kellett és ezt nagyon szépen köszönöm nektek! Ezen kívül köszönöm a több mint 17.000 látogatót, a sok kommentet, a 14 rendszeres olvasót csodásak vagytok! Nem is tudjátok milyen sokat jelentettek ezek nekem. Ti adtatok erőt ahhoz, hogy folytassam. Még egyszer is nagyon szépen köszönöm ezt nektek! Imádlak titeket!<3

És ne aggódjatok nem fogom befejezni az írást.! Rengetek ötletem van új blogokhoz. Egyet már el is kezdtem, már több rész meg is van írva előre. De még nem akarom feltenni. Mert nem biztos hogy lenne időm rendesen hozni az új részeket, a másik két blogom mellett és a suli mellett. Viszont gondolom nem okozok senkinek sem meglepetést azzal, ha azt mondom az is szintén One Directionös lesz. Addig is míg ezt nem kezdem el ne feledjétek el olvasni a másik két blogomat.!

Imádlak titeket.!
Ui: A kommentjeiteket még egyszer is nagyon szépen köszönöm néhányat még meg is könnyeztem, de válaszoltam is rájuk! :) Ha esetleg szeretnétek megismerni vagy valami twitteren nyugodtan írhattok, mert szívesen megismernélek én is titeket! :) Twitterem: jenna7896. Csak ennyit akartam.
Puszi: Jenny.<3

4 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon sajnálom, hogy befejezed, de egyben meg is értelek, hiszen nekem is nem egyszer volt már olyan, hogy egyáltalán nem volt semmi ihletem.. :/
    Viszont akkor nekiállok a másik két blogodnak *-*
    Facebook-od nincs? :D
    Puszillak: Zsófi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hát igen én sajnálom, hogy befejeztem.:( Furcsa is most, hogy már nem kell azon gondolkodnom, hogy mi legyen Harryvel illetve Danyvel..
      Én annak csak örülök, ha azokat is elolvasod!:)
      De van, jelölj be nyugodtan.:) http://www.facebook.com/dzsenifer.harsanyi
      Puszi.:)

      Törlés
  2. szia!:))

    meglepetés az oldalamon a : LIEBSTER AWARDS menüpontban felül!:))

    VálaszTörlés