2012. október 14., vasárnap

34.Békülés és buli!

Sziasztok megérkeztem.^.^ 
Bocsi a késésért.:/
Remélem tetszeni fog majd a rész! :))
Komizzatok, please! :DD
Jó olvasást! :)) Puszi: Jenny♥
És 4-5 komi után  jön a folytatás!

Reggel arra ébredtem, hogy valaki simogat és egy csókot ad a számra. Boldognak éreztem magam. Mikor kinyitottam a szemem azt hittem Harryvel találom magam szembe, de csalódnom kellett.

-Jézus! Normális vagy?-kiáltottam rá teljesen kikelve magamból.

-Ne ellenkezz cica!-vigyorgott rám Austin(!).

Szerencsére ekkor felébredtem ebből a borzalmas álomból. Kinyitottam a szemem és ijedtemben leestem az ágyról ugyanis az ajtóban nem más állt mint Jared és mellette Austin.

-Ezt nem hiszem el! Nem elég hogy álmomban te kisértesz most még ez is.-fogtam a fejem, mert sikeresen bevágtam az éjjeli szekrényembe. Csak én lehetek ilyen szerencsétlen.

-Jól vagy?-kérdezték ijedten és oda siettek hozzám. Austin gyorsabb volt így a kezét nyújtotta és felsegített. Jé kedves is tud lenni!-csodálkoztam el magamban.

-Köszi-mosolyodtam el halványan.

-Nincs mit-mosolygott.-Egyébként csak kérned kell és megkapod ezt-mutatott végig magán egy kacsintás kíséretében. Komolyan ezt úgy mondta mintha ő egy adonisz lenne vagy tudom is én mi. Pedig el kell, hogy szomorítsam annak a közelében sincs! Nem azt mondom, hogy csúnya mert nem. De soha nem járnék egy ilyen sráccal, mert a hatalmas egójával már kiverte nálam a biztosítékot.

-Esélytelen, de észben tartom.-néztem rá. Elvigyorodott majd vigyorogva nézett rajtam végig. Csak egy rövid nadrág és egy szűk póló volt rajtam.

-Csak most nézem milyen jó a pizsid.-vigyorgott és közben rám kacsintott.

-Na kifelé!-mutattam az ajtóra. Jared mosolyogva tolta ki a haverját a szobából. Ezután neki láttam rendbe hozni magam. Felöltöztem és elvégeztem a reggeli teendőimet, majd csatlakoztam hozzájuk, mivel nem volt jobb ötletem.


-Ez mi?-kérdeztem és leültem melléjük.

-Playstation-válaszoltak egyszerre.

-Ha ezt nem mondjátok hülyén halok meg-néztem rájuk és megforgattam a szemeimet.-Úgy értettem mi ez a játék.-fejtettem ki.

-Need for Speed.-mondta Jared.

-Játszhatok?-kérdeztem.

-Ugyan ez nem egy lányos játék. És hát nem akarjuk hogy összetörj ha esetleg veszítesz!-nézett rám Austin.

-Csak nem félsz, hogy legyőz egy lány.-néztem rá kihívóan.

-Én? Chö dehogy!-vágta rá.-Engem cica te nem tudsz legyőzni.-állította.

-Ó, és fogadni is mersz rá?-vontam fel a szemöldököm.

-Persze! Mi a tét?

-Ha én nyerek akkor leszállsz rólam.

-Jó, de ha én győzők akkor randizol velem.

-Kizárt. Harryvel járok!-ráztam a fejem.

-Akkor csak egy csók de ebből nem engedek.-mondta határozottan.

Na és most mi legyen? Nem akarom megcsalni Harryt. De már a büszkeségem miatt sem hátrálhatok vissza, mert egy életen át hallgathatnám milyen beszari voltam és visszaléptem a versenytől.

Sóhajtottam.

-Rendben.-fogtunk kezet.


Jared kikerekedett szemekkel nézett rám. Valahogy nem is csodálom hogy így meglepte a válaszom. Még én is meglepődtem magamon. 

-3 menet-tette még hozzá Austin majd neki kezdtünk a játéknak.


Mázlimra az első menetben nagy előnnyel nyertem.


-Kezdők szerencsére.-vágta rá Austin.


-Higgy amit akarsz-vigyorogtam rá. Majd indítottuk a következő kört amiben csúfos vereséget szenvedtem. Ezt nem hiszem el! Kezdtem kissé ideges lenni. Mivel ha most veszítek akkor annak nem lesz jó vége.-kezdtem beijedni. Talán nem kellett volna belemennem ebbe az átkozott fogadásba. Francba!


Igazából már mindegy már nem mondhatom vissza. Viszont a következő és egyben utolsó körben bekövetkezett az amire nem számítottam. Én vesztettem!


Idegesen meredtem magam elé. Lelkiekben próbáltam felkészülni arra, hogy mit is kell megtennem és hogy mi lesz még abból ha Harry ezt megtudja. Igen elakarom mondani neki. Lehet hogy csak egy hülye fogadás az egész. De akkor sem szeretném eltitkolni előle ezt az egészet. 


-Nyertem, nyertem, nyertem.-ugrált fel-alá Austin. Én valahogy nem tudtam vele együtt örülni. Gondolom ezzel senkit sem leptem meg.


-Essünk túl rajta.-mondtam halkan és érzelemmentesen. Közben végig Harry csalódott arcát láttam magam előtt.


-Jared ki mennél?-néztem bátyámra.


-Figyelj Dany nem kell megcsinálnod ez csak egy idióta fogadás volt.-szólalt meg Jared.


-Tudom, de én mindig betartom amit megígérek.-válaszoltam. Egy ideig még egymás szemébe néztünk majd ő felállt és ahogy kértem kiment. Én csendben közelebb ültem hozzá és lehunytam a szemem és vártam hogy megcsókoljon. Uh..nem tehetek róla de még a hideg is kiráz a gondolattól. Nagy meglepetésemre a szám helyett az arcomon éreztem az ajkai érintését. Miután elhajolt kinyitottam a szemem és kérdőn néztem rá.


-Nem foglak megcsókolni amíg nem kérsz rá, mert tudom hogy szereted a barátodat és nem fogom elrontani a kapcsolatotokat.-adott választ a fel nem tett kérdésemre. Szerintem mondanom sem kell hogy mennyire meglepett ezzel a cselekedetével/beszédével. Eddig végig azt hittem, hogy ő csak egy csajozógép aki minden csajra ráhajt. Hát.. pozitívan csalódtam benne.


-Na nem is tudtam hogy te tudsz kedves is lenni.-mosolyogtam rá. Ő felnevetett.


-Akkor lehetünk barátok?-kérdezte.


-Ha ilyen leszel mindig mint most ebben az elmúlt néhány percben akkor igen.-húztam szélesebb mosolyra a szám.


-Akkor ezt megbeszéltük.-csapta össze a kezét.


Mielőtt válaszoltam volna neki. Jared kiabálását hallottuk meg a konyhából.


-Oké ezt nem hagyom. Austin mássz le a húgomról!-rontott be. Gondolom feltűnt neki, hogy nem csinálunk semmit azon kívül hogy felhúzott szemöldökkel bámulunk rá.


-Hát nem erre számítottam.-vakarta meg a tarkóját zavartan, amin hangosan felnevettem.


-Köszi Jared jól esik a bizalmad-horkantott fel sértődötten Austin.


-Már bocs haver de túl régóta és túl jól ismerlek ahhoz hogy tudjam, hogy milyen vagy-nézett rá a bátyám.


-Nem történt semmi.-nyugtattam meg.


-Tényleg?-kérdezte kikerekedett szemekkel.


Bólintottunk mire megkönnyebbülten sóhajtott.


-Na de hanyagoljuk a témát.-mondta Austin.-Mit csináljunk?-kérdezte. A választ viszont már nem vártam meg mert csörögni kezdett a telefonom. Hatalmas vigyor terült el a számon mikor megláttam, hogy Harry az. Egyből felvettem.


-Szia kicsim.-köszönt bele és hallottam a hangján hogy mosolyog.


-Szia Harry.-köszöntem én is. Austin látványosan megforgatta a szemét mire nevetve ütöttem vállon majd a szobámba mentem hogy nyugodtan beszélhessünk.


/Két hónappal később/ 


-Austin fejezd be!-nevettem, mert ez a hülye nem hagyta abba a csikizésem.


-Jó de előbb kérj bocsánatot-tette karba a kezét. Jareddel csak nevettünk rajta.


-Miért is?-tettem a hülyét.


-Nagyon jól tudod.-vágta rá.-Mért kellett leégetned az előtt a csaj előtt azzal hogy azt mondod neki hogy meleg vagyok?-kérdezte kétségbeesetten. 


Az arca láttán Jaredből és belőlem is egyszerre tört ki a röhögés.


-Ne már ne röhögjetek ki!-szólt ránk.


-Bo..bocs..bocsi.-nyöszörögtem ki nehezen miközben a hasamat fogva nevettem.


-Chö..szemetek vagytok-fordult el sértődötten.


-Jaj ne izélj már Austin tudod hogy csak hülyülünk-mondta Jared és erősen próbált közben komoly maradni ami kicsit nehézkesen ment neki.


-Igaza van-öleltem meg.


-Jó most megbocsájtok, de többször lécci ne ilyen csajnál jöjjön rád a szemétkedés, jó?-nézett rám.


-Oké.-néztem rá mosolyogva.


-Amúgy láttátok milyen arcot vágott mikor Dany benyögte hogy a pasid nem biztos hogy örülne ha ezt megtudná.-röhögött fel ismét Jared.


-Durva volt az biztos.-nevetett fel végre Austin is.


A délután további része is hasonló hülyüléssel telt el, ahogy az elmúlt két hónapban is. Igen mióta haza kellett jönnöm eltelt két hónap. A fiúkat, Eleanort, Daniellet és Ninát azóta nem is láttam. Igaz minden nap beszéltem velük telefonon vagy twitteren, de ez akkor sem ugyanolyan. Nem is tudom mihez kezdenék Jared és Austin jelenléte nélkül. De tudom! Depressziós lennék. Mert egyedül nem tudtam volna ezen túl tenni magam. Így valamivel könnyebb volt.


Az elmúlt időben Austinnal is jóba lettünk. Már ő is olyan nekem mint a Liam, Niall, Louis vagy Zayn. Mind olyanok számomra mintha a bátyáim lennének. Annyi különbséggel hogy Austin néha még nyomul, de már csak hülyeségből teszi. Nagyon jó barátok lettünk. Jareddel is szuperül megértjük egymást. Már csak a srácok kellenének, hogy itt legyenek.


-Megyek felhívom Harryt-álltam fel a filmnézés közben. A két srác csak bólintott én pedig felkaptam a telefonom és kimentem az udvarra. Leültem a hintaágyba és tárcsáztam a számát.


-A hívott szám jelenleg nem kapcsolható. Kérjük próbálkozzon később..-szólalt meg a telefonban a gépi hang.


Szuper!-nyomtam ki majd a zsebembe csúsztattam a készüléket és csak bámultam ki a fejemből. Egy idő után viszont kezdtem fázni így bementem. A nappaliban ott ültek már anyáék is Jareddel és Austinnal. Leültem az egyik fotelbe és néztem tovább a tévét. Egy idő után viszont anya felállt és megkérte Jaredet hogy vigye el a kisboltba. Austin pedig azt mondta hogy velük tart. Könyörögve néztem rá hogy maradjon de ő vigyorogva rázta meg a fejét és elment. Hogy miért akartam hogy maradjon? Egyszerű a válasz nem akartam kettesben maradni apával mivel még mindig nem békültünk ki. De végül nem tudtam mit csinálni mivel a többiek elmentek így ketten maradtunk. Egyikünk sem szólalt meg. De a végén én törtem meg a csendet, mert már nem bírtam.


-Oké. Én ezt már nem bírom tovább! Sajnálom. Tessék kimondtam. Apa kérlek ne haragudj rám.-néztem rá szomorúan.


-Jaj kicsim-ölelt meg.-Nem haragszom. Én is sajnálom, hogy úgy viselkedtem én csak féltelek. De ha te Harryvel vagy boldog akkor legyen nem állok közétek-mosolygott rám.


-Köszönöm. Szeretlek-bújtam hozzá.


-Én is téged kislányom.-nyomott egy puszit a homlokomra. Ezután még beszélgettünk egészen addig míg meg nem jöttek a többiek. Anyán láttam hogy még a szemei is könnyesek lettek annyira örült annak hogy kibékültünk egymással. Egészen késő délutánig beszélgettünk, majd Austin haza ment. Mi Jareddel pedig neki kezdtünk a készülődésnek. Ugyanis Austinnak és Jarednek az az ötlete támadt hogy menjünk el bulizni. Nem sok kedvem volt az elején hozzá. De aztán úgy voltam vele, hogy mért ne?! Így beleegyeztem.


-Dany indulhatunk?-nyitott be a szobámba Jared.


-Persze. Csak egy perc.-válaszoltam majd még egyszer végig mértem magam a tükörben. Megigazítottam a ruhám és a hajam majd Jared felé fordultam.-Hogy festek?-kérdeztem.


-Nagyon csinos vagy-mosolygott rám.

-Köszi.-nyomtam egy puszit az arcára majd lesétáltunk a földszintre. A bejáratban már Austin állt hátát a falnak támasztotta kezét pedig a zsebében pihentette. Mikor meglátott füttyentett egyet. Felnevettem tőle nem is vártam más fajta reakciót.

-Mr. és Mrs. Parks ne féljenek egy percre sem tévesztem szem elől a lányukat és vigyázok rá.-karolta át a vállam.

-Igen tudjuk Austin hogy te nagyon illedelmes fiú vagy és vigyázol rá.-mosolygott a fiúra anya. Látványosan megforgattam a szememet. Jaredre néztem aki alig tudta vissza tartani a nevetését. Ezért megmentettem és elköszöntem anyáéktól majd kitoltam a két fiút az ajtón és becsuktam az ajtót. Ebben a pillanatban Jared majd megszakadt a röhögéstől.

-Hogyan lehet az, hogy a szüleim nem veszik észre hogy milyen vagy?-tettem fel azt a kérdést, ami már régóta foglalkoztatott.

-Nem tudom.-vonta meg a vállát.-De lehet hogy jobb is.-mosolyodott el.

-Lehet.-hagytam rá majd lassan meg is érkeztünk a buli helyszínére egy családi házhoz.

-Hé azt nem is mondtátok, hogy házi buliba megyünk.-mondtam.

-És miért baj az?-fordultak felém.

-Hát mivel én itt senkit sem ismerek milyen dolog már így ide jönni.

-Jaj Dany ne hülyéskedj már az egyik haverunk bérli ezt a házat és téged is meghívott.-mondta Austin. Majd Jareddel sejtelmesen összenéztek. Mért van az az érzésem hogy valamit nem árulnak el?

-Na gyertek menjünk be.-ragadta meg a kezem Jared majd beléptünk a házba. Jó sokan voltak. Néhány embert fel ismertem. Voltak osztálytársaim is a tömegben. De igazából egyikkel sem vagyok jóba. Engem mindig kitagadtak. Nem tartoztam a menők közé. És mivel az osztály nagy többsége igen, ezért engem állandóan piszkáltak. 

-Gyertek igyunk valamit.-kiabálta túl a zenét Austin.

-Oké!-egyezett bele Jared is. Majd várakozva néztek rám.

-Kösz inkább nem.-mondtam.

-Hát oké!-mondták majd elmentek. Még hogy nem hagynak egyedül. Tehetetlenül álltam továbbra is az ajtó közelében. Nem tudtam mit csináljak. Egyedül még sem kezdek el táncolni. Ráadásul nem is akarom megkockáztatni hogy valamelyik idióta osztálytársam kiszúrjon magának és neki kezdjen a szívatásomnak vagy hasonlók. Legszívesebben haza mentem volna. Igen ez lesz a legjobb!-gondoltam és elindultam az ajtó felé. De mielőtt kiléphettem volna az ajtón valaki a vállamra tette a kezét. Féltem hogy valamelyik "kedves" osztálytársam lehet az illető. De végül erőt vettem magamon és megfordultam. A meglepődéstől köpni nyelni nem tudtam. Csak álltunk egymással szemben és végig tartottuk a szemkontaktust. A arcán egy nagy mosoly terült szét.

-Te?! Itt..? Hogyan..?-motyogtam még mindig meglepettségtől akadozva.-Ő is itt van?-kérdeztem reménykedve. Nem válaszolt semmit csak egy aprót bólintott majd megölelt.

Na hogy tetszett? :)) Szerintetek ki jelent meg végén? :O Kíváncsi vagyok az ötleteitekre. Komizzatok! :) És még annyi hogy hoztam egy képet Austinról!^^ Én ilyennek képzelem el.:) Ja és már a szereplők közé is bekerült.:D 4-5 komi után hozom majd a kövit.:D

8 megjegyzés:

  1. szerintem Lou vagy Zayn :D

    VálaszTörlés
  2. Louis,Zayn,Niall vagy Liam lesz az:D
    Vagy valaki a lányok közül;):D de én inkább valamelyik srácra tippelnék:D

    Nagyon remélem,hogy Harry is ott lesz♥:))

    Nagyon jó rész volt;)) hamar hozd a következőt:D

    VálaszTörlés
  3. Ja és ezt lehagytam,hogy MINDEN EGYES NAP
    néztem,hogy mikor hozod már az új részt!

    Türelmesen vártam és végre ittvan*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^ Majd kiderül, hogy eltaláltad e.:D Örülök hogy tetszett.^^ Ha meglesznek a komik akkor majd hozom is a kövit! :)
      Tényleg? :O Amúgy én is így szoktam lenni a te blogodnál is és ezt nem csak úgy mondom, mert tényleg így van :D Igyekszem a kövivel.:)

      Törlés
    2. remélem eltaláltam:$xdddd
      Jaaaaj nagyon remélem,hogy meglesz!:D

      És ha meglesz a szavazás(szavaztam is ám :D) akkor csak 1 héten 1 rész lesz?:OO:((

      Igen tényleg♥:$
      JAAAJ komolyan?:OO dejóó,ennek nagyon örülök:DD
      puszii:))

      Törlés
    3. :)) Én is remélem.:)
      Köszönöm szépen.:DD Még nem tudom pontosan. Ha minden jól megy akkor heti kettő lesz csak hát ez függ attól is hogy mennyit kell majd tanulnom..:/ De igyekezni fogok.:D
      Puszi.:)

      Törlés
    4. na na naa mikor hozod?:DD

      Törlés