2012. augusztus 14., kedd

22.Meddig akarod még ezt csinálni?

Sziasztok itt van a folytatás! Remélem tetszik majd.:)
Jó olvasást! Puszi: Jenny♥
Ui: nagyon sajnálom hogy ilyen sokáig nem hoztam részt.:/

Másnap reggel amikor felébredtem nagyon fáradt voltam. Az éjjel nem sokat aludtam. Ha mégis sikerült el is aludnom óránként felébredtem. Egyszerűen kimondhatatlanul gyötört a bűntudat. A bűntudat amiatt, amit Harryvel tettem. Mért nem gondolkodtam amikor David megkért hogy csókoljam meg. Egyből nemet kellett volna mondanom. És akkor nincs ez az egész kalamajka. Akkora egy hülye vagyok. Istenem! Remélem megfog majd bocsájtani. Nem bírnám ki nélküle. Eleve már barátként is lét fontosságú személy volt nálam, de most hogy még belé is szerettem így már elképzelhetetlen számomra a tudat hogy emiatt a tettem miatt akár el is veszíthetem őt. Őt aki a világon a legfontosabb számomra.

-Ne haragudj nem akartalak felébreszteni-nyitott be Niall és már ment is volna ki.

-Ne aggódj nem ébresztettél fel már fent voltam.-erőltettem magamra egy mosolyt.-Mit szeretnél?

-Jah semmi fontosat csak a többiek küldtek fel hogy szóljak, hogy hamarosan kész lesz gofri.-nyalta meg ajkait.

-Okés akkor felöltözöm és megyek.

-Rendben siess.-ment ki a szobából. Nem sok kedvel de én is összeszedtem magam és felöltöztem. Egy farmert vettem fel egy fehér-piros csíkos pólóval. 

-Reggelt-köszöntem rájuk. A konyhában ott volt szinte mindenki kivéve Harryt és Louist.

-Neked is.-viszonozták. 

-Harry és Lou merre vannak?-kérdeztem.

-Boltba mentek-kaptam a választ Zayntől. Mind megreggeliztünk majd én felmentem a szobámba. Hallgattam egy kis zenét és olvastam. De nem sokáig tartott mert hamar meguntam magam. Így elmentem sétálni. De mivel nem volt kedvem egyedül menni vagyis inkább a többiek nem akarták hogy egyedül menjek így Niall eljött velem.

-Tényleg és megvagytok Ninával?-törtem meg a már tíz perce beálló csendet.

-Igen. Köszi.

-Hát legalább ti boldogok vagytok.-hajtottam le a fejem.

-Nyugi nem sokára veletek is minden oké lesz.

-Sajna én ebben nem vagyok ilyen biztos.-hajtottam le a fejem.

-Naa, ne aggódj. Fő a pozitív hozzáállás. Hidd el, hogy minden rendbe jön majd, és akkor így is lesz-ölelt meg. Aranyos volt tőle, hogy próbált kicsit nyugtatgatni.

-Köszi. Aranyos vagy hogy öntöttél belém egy kis lelket.-adtam neki egy puszit. A séta alatt még sokat beszélgettünk. Hála Niallnek a kedvem is sokkal jobb lett, amit ő meg is jegyzett.

-Na végre mosolyogsz.

-Igen hála neked. Köszönöm.

-Ugyan nincs mit. Viszont most menjünk vissza szerintem mert a többiek már biztos aggódnak, hogy ilyen sokáig elvoltunk.

-Okés. Menjünk.-mondtam.

-Merre jártatok elveszett Kevinjeim?-vont kérdőre minket Lou (ki más?).

-Elveszett Kevinjeid?-kérdezte Niall röhögve. 

-Igen.-mondta és értetlen fejet vágott, hogy mi mért nem értjük meg őt, amikor amit mond az tök nyilvánvaló. Az arca láttán én is elröhögtem magam. Ezért is jó a srácokkal lakni. Mert ha rossz kedved van is sikerül nekik felvidítani.

-Istenem te lökött vagy.-nevettem rajta.

-Naa. Most mért?-tetette a sértődöttet.

-Nem is tudom. Kérdezd a másik elveszett Kevinedet!-röhögtem a többiekkel együtt. Jó kedvem nem tartott sokáig. Ugyanis Harry is lejött közénk. Amivel semmi bajom sem volt. Egyedül ami nagyon rosszul esett az az, hogy tudomást sem vett rólam. Simán átnézett rajtam. Ha pedig hozzá szóltam úgy tett mintha meg sem hallotta volna.

Időközben megcsörrent Danielle telefonja.

-Szia-vette fel.

-...

-Most?

-...

-Okés. Megyek. De Derek, nagy baj lenne ha vinnék magammal valakit?-kérte Dan.

-...

-Szuper. Imádlak. Szia.-tette le.

-Kit imádsz te?-kérdezte Liam és magához húzta barátnőjét.

-Téged.-nyomot egy puszit Liam arcára.

-Azért. És amúgy hova is megyünk?-kérdezte.

-Te sehová. Én meg Dany megyünk tánc próbára.-mosolygott rám.

-Komolyan?-kérdeztem.

-Persze. Készülj el aztán indulhatunk is.

-Szuper. Köszönöm-öleltem meg majd szaladtam is az emeletre átöltözni. Villám sebességgel elkészültem és már indultunk is Danielle-el a tánc próbára. Eszméletlenül örültem neki hogy a múltkori kérésemre Dan elintézte ezt nekem. Addig is míg táncolok nem gondolok Harryre.

-Köszönöm hogy elintézted nekem ezt a próbát.-hálálkodtam útközben Danielle-nek.

-Ugyan nincs mit. Legalább egy kicsit kimozdulsz otthonról és amúgy is örülök neki hogy te is jössz.-mosolygott rám.-Na meg is jöttünk.-mondta amikor egy hatalmas épület előtt megállt. Bementünk majd felmentünk a másodikra ahol a 102-es szobába vezetett be. A teremben már voltak páran. 

-Gyere bemutatlak valakinek.-húzott Dan a terem szélénél álló húszon éves pasihoz.-Szia Derek.-köszönt rá.

-Jaj Danielle azt hittem már sohasem értek ide.-nézett ránk.

-Jól van siettünk ahogy tudtunk. És amúgy is neked sem az utolsó pillanatban kellett volna szólnod.

-Igaz-nevette el magát - ezek szerint - Derek.-És ki a barátnőd?

-Ja bocsi. Derek ő itt Dany, Dany ő pedig Derek a koreográfusunk.-mutatott be minket.

-Szia Derek Smith.-nyújtott kezet.

-Hello Alison Danielle Parks-fogtam meg a kezét.

-Azt hallottam Danielle-től hogy nagyszerű táncos vagy.

-Hát azért annyira nem-néztem szúrósan Dan-re.

-Ugyan Dany ne szerénykedj.-fogta meg a vállam Danielle.-Szuper táncos.-nézett Derekre.

-Hát majd meglátjuk. Megmutatod nekünk a tudásod?-kérdezte Derek.

-Persze, szívesen.-válaszoltam mosolyogva. Majd beindítottak nekem egy számot amire rögtönöztem egy koreográfiát. A végén nagy tapsot kaptam. Még a táncosok is egytől egyig tapsoltak, ami nagyon jól esett.

-Ez eszméletlen volt.-jött oda hozzám Derek.

-Köszönöm.

-Lenne kedved beállni hozzánk táncosnak?-kérdezte.

-Ez komoly?-kérdeztem. Bólintott.-Uram isten. Igen lenne. Nagyon szépen köszönöm.-öleltem meg ujjongásom közepette. Majd Dan-t is jól megszorongattam hálám jeléül. Nagyon sokat jelent nekem a tánc. És most pedig itt a lehetőség, hogy profikkal táncolhassak. Hülye lettem volna elutasítani.

A tánc edzés nagyon fárasztó volt. Vagy 4 órát biztos táncoltunk. És csak két tíz perces szünetünk volt. Viszont ettől függetlenül én rendkívül élveztem. Elmondták hogy egy héten 2-szer van edzés kivéve akkor amikor valamilyen fellépésre készülünk, mert akkor szinte minden nap fogunk gyakorolni. Amikor mindent megbeszéltünk és letusoltunk, Danielle-el haza indultunk. A táncnak hála újra jobban éreztem magam legalábbis néhány órára. A haza úton egy darabig elkísért még minket néhány táncos. Danielle barátnői, Christen és Brittany. Mindketten nagyon szimpatikusak nekem is. Jól ellehet velük hülyéskedni főleg Brittany-val. Ő is ugyanolyan bolond mint mi. Christen kicsit komolyabb de azért ő is nagyon kedves. Már most úgy érzem, hogy jó barátnők leszünk. Az egyszer biztos.

Haza érve a többieket nem találtuk csak egy kis cetlit hagytak maguk után hogy elmentek kajálni a Nando's-ba (hova máshova?). Nagyon kedvesek hogy megvártak minket is.

-Nincs itthon semmi kaja-nézett be a hűtőbe Dan és elhúzta a száját.-Asszem én is elmegyek utánuk. Jössz?

-Nem köszi. De te menj csak.

-Biztos?-kérdezte.

-Igen. Menj nehogy éhen halj nekem, mert azt nem bocsájtanám meg magamnak-nevettünk.

-Okés. Szia.-ment el.

Amíg egyedül voltam a szobámban gyakoroltam a koreográfiát, amit ma tanított nekünk Derek. Addig addig próbáltam míg tökéletesen nem ment az egész. Muszáj kihoznom magamból a maximumot hiszen profi táncosokkal vagyok együtt. Ezért nekem is arra kell törekednem hogy felérjek hozzájuk. Ha már voltak olyan kedvesek és bevettek. Nem tudom meddig gyakoroltam. De amikor meghallottam a bejárati ajtó nyitódását lementem.

-Na végre már azt hittem soha nem jöttök meg.-kezdtem, de nagy meglepetésemre csak Harry jött meg.-Oh bocsi azt hittem a többiek jöttek meg.-mondtam gyorsan. Ő csak megrántotta a vállát.-Ne már Harry meddig akarod még ezt csinálni?-kérdeztem.

-És te meddig óhajtasz megcsalni Daviddel?-kérdezte gúnyosan.

-Az csak egyszeri alkalom volt és különben sem tudod hogy mi történt-mondtam.

-Mért, nem csókolóztatok?-húzta fel a szemöldökét.

-De, de az csak..

-Na látod.-mondta majd ott hagyott. Pedig reménykedtem abban hogy most majd sikerül megmagyaráznom. De nem. Leültem a lépcsőre. Hátamat és a fejemet a falnak támasztottam. Csukott szemmel üldögéltem. Azon agyaltam hogy bárcsak volna az embernek olyan képessége amivel visszapörgethetné az időt. Tudom nevetségesen hangzik de akkor is sokkal könnyebb lenne. Én is legszívesebben visszapörgetném az időt oda ami miatt ez az egész dolog van. Ahhoz a rohadt csókhoz.

-Hé Dany, te meg mit csinálsz itt?-ébresztett fel a gondolkodásomból Eleanor hangja. A többiek is mind itt álltak.

-Valami baj van?-kérdezte Dan.

-Jah..öö..nincs semmi csak kicsit elgondolkodtam.-mondtam majd felszaladtam a szobámba és magamra zártam az ajtót. Próbáltam valamivel lekötni magam és elhessegetni a gondolataimat. Bár nem igen jött össze, mert amikor felmentem twitterre. Láttam hogy David írt. Az üzenet lényegében abból állt hogy leírta mennyire sajnálja és felajánlotta hogy majd ő beszél Harryvel. De én megírtam neki hogy nem haragszom rá és hogy majd én elintézem ezt vele. Mert attól tartottam ha David ide jönne akkor abból verekedés lenne megint. És én ezt semmiképp nem szeretném. Ezenkívül még azt is kérte David hogy találkozzunk valamelyik nap persze kizárólag csak barátként, de én visszautasítottam mondván nem hiszem hogy ez most jó ötlet lenne. Sőt ha Harry megtudná..szerintem akkor buknám az esélyét annak hogy valaha még megbocsájt majd nekem..


Na milyen lett? Komikat! :D

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Lehet, hogy szemét vagyok, de még mindig úgy gondolom, hogy megérdemli a csaj a szenvedést, hiszen, ha ez fordított helyzetben lenne akkor ő sem hallgatná meg Harry-t... Remélem hamar jön a kövi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett! :) A kövit szerintem holnap vagy legkésőbb holnap után hozom :D

      Törlés
  2. télleg nagyon jó lett:DD remélem kibékülnek hamar de közben mégsem olyan hamar:DD várom a kövit:)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nem tudom említettem-e már h új olvasód vagyok,de ha nem akkor most igen :D Nagyon jól írod a sztorit ;) De tényleg,már nagyon várom a köit^^ Remélem h Harry és Dany kibékülnek :) Bár az nem olyan biztos,ebben csak reménykedni tudok :) Szóval kérlek siess a kövivel :$$ ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszöntelek a blogomon.:) Örülök hogy egy új olvasóval gazdagodott a blogom és hogy tetszik :) Sietek vele :)

      Törlés
  4. Nagyon jó lett Jenny :) Nagyon jókat írsz te is :) Kövit követelek :)

    VálaszTörlés