2012. augusztus 21., kedd

25.Reggel, Medencézés kezdete 1.rész

Sziasztok, megjöttem. Azért kicsit szomorú vagyok hogy az előző fejezethez csak egyetlen egy komit kaptam.(Köszönöm Angi:) ) 
Itt az új rész! Remélem tetszeni fog! :D Komizzatok lécci :)
Jó olvasást! Puszi: Jenny♥


Reggel arra ébredtem hogy valaki végig simít az arcomon. Mivel még álmos voltam ezért nem nyitottam ki a szemem csak átfordultam a másik oldalamra és aludtam volna - igen csak volna! - tovább. De az illető nem hagyta ugyanis nyomott egy hosszú puszit a számra. Elmosolyodtam aztán kinyitottam a szemeimet.

-Szia-motyogtam a szemem dörzsölése közben.

-Szia. Jól aludtál?-kérdezte mosolyogva.

-Igen. De csak mert nagyon szépet álmodtam.-nyújtózkodtam ki.

-Igen? Valami fiú volt benne?-kíváncsiskodott. Én pedig úgy voltam vele, hogy egy kicsit húzom az agyát.

-Aha.-bólintottam hozzá.-De még milyen-vigyorogtam.

-Ismerem? Hogy néz ki?-kérdezte.

-Ismered. Hát barna haja van, nagyon helyes, lökött és egy bandában játszik.-soroltam.

-Louis.-szűkítette össze a szemeit. Nem bírtam ki felnevettem rajta. Majd közelebb mentem hozzá és megcsókoltam amit ő viszonzott is.

-Te voltál, te hülye.-nevettem.

-Hé, nem vagyok hülye.-hát ha te mondod..-Ezért most kiengesztelést kérek.-vigyorgott.

-Igen? És mégis mivel tudnálak kiengesztelni azok után hogy így megbántottalak-színészkedtem mosolyogva. 

Nem válaszolt csak mutatóujjával megütögette a száját. Ebből értettem a célzást. Közelebb hajoltam hozzá majd ajkaira tapadtam miközben kezemmel a hajába túrtam, ő pedig a derekamnál fogva húzott közelebb magához. Miután levegő hiány miatt elváltunk arcán levakarhatatlan mosoly terült szét.

-Na sikerült kiengesztelnem?-mosolyogtam rá.

-Hát sajnos még nem-vonta meg a vállát és lebiggyesztette a száját.-de talán ha kapok még egy ilyet akkor esetleg..-csinált úgy mint aki nagyon elgondolkodik. Majd ismét megcsókolt. Ebben a pillanatban rontott be a szobába Lou és Zayn.

-Reggelt..-kezdte Zayn aztán gondolom észre vettek minket.

-Na de gyerekek!-mondta Lou.-Ahelyett hogy itt rosszalkodtok inkább gyertek le reggelizni!-mondta mire én meg hozzá vágtam egy párnát. De sajna nem találtam el. Viszont a következő pillanatban már röhögve távoztak mindketten.

-Éhes vagy?-kérdezte. Válaszként csak bólogattam.-Akkor öltözz fel és menjünk le.

-Okés-nyomtam egy puszit a szájára. Majd a kiválasztott ruháimmal együtt a fürdőbe vonultam. Néhány perc múlva teljesen késznek nyilvánítottam magam így visszamentem a szobámba Harryhez. Épp az egyik kis kori képemet nézegette és igen vigyorgott.

-Naa. Tedd az le!-nyafogtam és próbáltam elvenni tőle. De felemelte és kinyújtotta a kezét így én nem értem el. Átkozott alacsonyság!

-Miért is?-kérdezte. Igen vigyorgott míg én ugráltam hogy megszerezzem a képet. Erre a magyarázat hogy szerintem nagyon csúnya voltam 12 éves koromban. Nem mintha most szépnek tartanám magam félre értés ne essék. Mondhatni akkor tájt éltem a legrondább korszakomat.. Sőt sikerült neki a legrosszabb képemet megtalálnia.. Ránézni is szörnyű amilyen fejet azon a képen vágok..Istenem, borzalom!

-Mert borzalmas az a kép. Nem is akartam elhozni. Biztos vagyok benne hogy anya tette a cuccaim közé.-gondolkodtam el.

-Nem is rossz ez a kép. Nagyon aranyos vagy rajta.-ölelt át de még így is a legtávolabb tartotta a képet.

-Ja, ja persze.. Csak azért mondod hogy ne sérts meg.

-Nem azért.-nyomott egy puszi a számra.

-Oké mindegy. Menjünk le reggelizni.-fogtam meg a kezét majd lesétáltunk a konyhába. Sajna (vagy mégsem annyira) az asztalnál már csak egy szabad hely volt amit Harry el is foglalt. Engem pedig az ölébe húzott. Így kezdtünk el reggelizni. Néha kaptam egy-egy puszit az arcomra.

-Istenem de édesek együtt.-súgta oda Dan Elnek. De én is meghallottam. Ránéztem Harryre igen mosolygott. Vagyis ő is hallotta.

-Igen. Látszik rajtuk hogy mennyire szeretik egymást.-mondta El.

-Hát igen.-kapcsolódott be a beszélgetésbe Nina. Jah még nem is említettem hogy ő is van. Bár igazából én is csak ebben a pillanatban vettem észre. Jól van na még reggel van. Délelőtt 10 de mindegy!-Bár nekem is lenne egy ilyen barátom.

-Én is örülnék neki.-vágták rá egyszerre a lányok.

-Khmm..khmm..-köszörülték meg a torkukat a lányok pasijai.(Niall, Lou, Liam.)

-Mi is itt vagyunk ám-néztek barátnőikre.

-Jajj fiúk tudjátok hogy nem úgy értettük.-mondta El. A többiek meg helyeslően bólogattak.

-Kárpótlást kérünk-vágta rá egyszerre a három fiú. Okéé ez rémisztő volt..

-Mintha csak téged hallanálak.-néztem vigyorogva Harryre. Ő is elmosolyodott majd ajkait az enyémekre nyomta és egy hosszú puszival ajándékozott meg.


/Délután 2óra/

Épp a medencés partihoz készülünk. Dan és én szendvicseket gyártunk. El a fiúknak mondja hogy mit hová tegyenek az udvaron. Niall elkísérte Ninát mert ő nem hozott fürdőruhát. Zayn pedig elment valahová. Azt nem mondta meg hogy hova de megígérte hogy 3-ra akkora hívtuk az embereket visszajön.

-Szerinted ennyi elég lesz?-fordult felém Dan.

-Hát nem tudom..Szerintem még nem.-válaszoltam.

-Ahh..-huppant le az egyik székre. Nem csodálom hogy elfáradt. Már fél órája szendvicseket készítünk..

-Tudod mit menj készülődj én majd befejezem-mosolyogtam rá.

-Köszi.-nyomott egy puszit az arcomra majd itt hagyott. Nem sokáig maradtam egyedül mert pár perc múlva két kar fonódott a derekam köré.

-Szerinted ennyi kaja elég lesz?-döntöttem oldalra a fejem és úgy néztem rá.

-Persze.-válaszolt de végig a szemembe nézett közben.

-Meg sem nézted.-nevettem fel.

-Ne foglalkozz vele. Niall van úgyis oda a annyira a kajáért. Szóval majd ha kevés lesz neki akkor a barátnője készít neki. Engem más érdekel jelen pillanatban.

-Oh, tényleg? És mégis mi?-vontam fel a szemöldököm.

-Te!-mondta majd megcsókolt.

-Na megyek átöltözöm-mondtam neki.

-Jövök én is.-fogta meg a kezem. Az emeleten ketté váltunk. Ő is a saját szobájába ment és én is. Előkerestem a kedvenc bikinimet. 

Majd gyorsan magamra kaptam. A hajamat felkötöttem majd egy törülközőt is előkerestem és kimentem a kertbe. Már mindenki ott volt. Összesen 15-en lehettünk. Mert eljött David is egy lánnyal együtt. Meg a fiúk is elhívták néhány barátjukat.

-Azta Dany..-tátotta el a száját Harry.

-Mi az?-néztem végig magamon.-Ennyire rossz?

-Épp ellenkezőleg. Gyönyörű vagy.-mondta miközben végig mért amitől persze tökre elvörösödtem. Ő pedig nevetve ölelt magához és csókolt meg. Miután elváltunk csak akkor néztem rajta végig csak egy fürdőgatya volt rajta. Így nagyszerű rálátásom volt a kockás hasára.

Felnevetett.

Hoppá azt hiszem kicsit sokáig stíröltem. Megint csak elpirultam és úgy hajtottam le a fejem. Ő pedig államnál fogva lágyan emelte fel a fejem és nyomott egy csókot a számra. Viszont a következő pillanatban már valaki karjaiban tartva közelített velem a medencéhez. Amint rájöttem mit tervez a 'támadóm' elkezdtem kapálózni de nem tudtam kiszabadulni. A következő pillanatban már a medence aljáról úsztam fel.

-Ezt még kamatostól visszakapod Zayn Malik!-kiáltottam rá. De nem nagyon hatotta meg. Csak összegörnyedve röhögött a medence szélén. De ekkor még nem sejtette hogy az előbbi mondatom nem viccből mondtam. Hanem komolyan gondoltam..


Na milyen lett? Remélem tetszett! Komikat lécci! :)) Ja frissítettem a szereplőket is.

4 megjegyzés:

  1. sziaa nagyon jó lett :) és nekem is van számodra valamim :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett! :D Már megyek is megnézem :)

      Törlés
  2. Szia!:) Először is szeretnék bocsánatot kérni, amiért már évezredek óta nem írtam komit! Sajnálom, nem voltam gépközelben, de most bepótoltam a lemaradásaimat:)
    Imádom:) De tényleg. Egyszerűen úgy jó, ahogy van! Harry iszonyatosan cuki, persze ez nem újdonság:D
    Nagyon várom, hogy milyen lesz a kis bosszúja Aly-nek, remélem tönkre megy Zayn haja:D Puszi<3

    VálaszTörlés
  3. Szia! :D Semmi baj, megértem. De azért örülök hogy már itt vagy :) Jól esik hogy ezt mondod, köszönöm! Igen Harry nagyon cukii :P Majd kiderül túl éli e a bosszút Zayn haja :DD Puszi♥

    VálaszTörlés