2012. augusztus 25., szombat

27. Medencézés 3.rész

Sziasztok megjöttem! :D
 Remélem tetszik majd az új rész.
 Az egyik legjobb barátnőm adott hozzá ötleteket. Szóval szeretném neki még egyszer is megköszönni imádlak Ancsi♥
Köszönöm az előzőhöz kapott komikat. Imádlak titeket is!<3
Jó olvasást! Puszi: Jenny♥
Ui: Legalább 3 komi és jön a kövi! :)


-Szóval mi az ami a lelked nyomja?-kérdezte mert már vagy 3 perce csak kinyitom a szám majd vissza is csuktam. Komolyan úgy nézhettem ki mint valami hal ahogyan itt tátogtam.

-Az hogy az előbb beszéltem Perrie Edwardssal.

-Az tök jó.-mosolygott.-De mi ezzel a baj?-vonta fel a szemöldökét kíváncsian.

-Az hogy nagyot csalódtam benne.-értetlenül nézett rám ezért kifejtettem neki bővebben.-Régen Perrie volt a példaképem. Nagyon szerettem őket az xfaktor alatt is végig nekik drukkoltam. Most meg hogy találkoztam vele kiderült hogy nem is olyan amilyennek mutatja magát a kamerák előtt.

-Mért mit csinált?

-Hát az előbb mikor Zaynnel hülyéskedtem már akkor mérgesen nézett rám. De miután kettesben maradtunk akkor közölte hogy szálljak le a pasijáról. Meg még azt is mondta hogy szerinte csak kihasználom Harryt és arra célozgatott hogy Zaynnel is ez a tervem. Jah meg leribancozott, voltaképpen csak ennyi..-fejeztem be. Végig magam elé bámultam közben.. 

-Hűű..-látszott rajta hogy nem tud mit hozzá fűzni hát nem csodálom. Perrie viselkedése engem is úgy mond sokkolt. Majdnem mindenre számítottam vele kapcsoltamban de arra hogy egy kiállhatatlan bunkó nő arra semmiképpen sem. Ebből is látszik hogy rossz ember ismerő vagyok.-Ehhez nincs mit szóljak. Nem ezt néztem volna ki belőle. Nem olyan rég én is beszéltem vele de velem tök normális volt.

-Tényleg?-hüledeztem.

-Igen. Kedves volt.

-Na hát akkor ezt én végképp nem értem. Mindegy hagyjuk. Amúgy ki az a lány aki veled jött?

-Hát öö..-dadogott összevissza David.(Igen ő az!)

-Ne már Dave nyugodtan megmondhatod elvégre is barátok vagyunk-mosolyogtam rá.

-Dave ez tetszik-mosolygott.-Amúgy a barátnőm Becca.

-Gratulálok. Mióta vagytok együtt?-kérdeztem tőle.

-Négy napja még csak.-válaszolt.

Még beszélgettünk egy kicsit majd elmentem megkeresni Harryt. De amikor megláttam hogy Zaynnékkel van inkább hagytam. Nem akartam oda menni. Ezért lefeküdtem az egyik napozóágyra és süttettem magam. A londoni időjáráshoz képest a mai nap szuper az idő.

A napozás közben sikerült elaludnom. Arra ébredtem hogy valaki megcsókol. Természetesen én is viszonoztam. Majd mosolyogva nyitottam ki a szemem de nem az az ember vigyorgott vissza rám akit vártam. 

-Jól aludtál cica?-vigyorgott Austin. Majd közelebb hajolt és ismét lekapott. Fújj..

Ebben a pillanatban riadtam fel ebből a borzalmas álomból. Igen szerencsére csak álom volt. A biztonság kedvéért bele csíptem a karomba hogy megtudjam hogy alszom e még. De a karomba nyilalló fájdalom tudomásomra adta hogy már ébren vagyok. Aminek nagyon örültem.

Körbe néztem csak most tűnt fel, hogy az ágyamban fekszem. Átfordultam a másik oldalamra. Harry vigyorgott rám. Viszont a meglepődéstől lefordultam az ágyról. Fájdalmasan felnyögtem amikor találkoztam a földdel vagyis a parkettával.

-Meg vagy?-sietett Harry a segítségemre.

-Meg.

-Ennyire ijesztő volnék?-kérdezte tettetett felháborodással.

-Nem csak hirtelen azt sem tudtam hol vagyok. Ráadásul hülyeséget is álmodtam. De mindegy.. A vendégek már elmentek?-kérdeztem.

-El már egy fél órája. Csak Nina és Perrie maradtak itt. Elméletben itt is alszanak.-Na szuper, mondhatom.

-Szuper!-ültem le az ágyra.

-Mi a baj?

-Perrie. Olyan bunkó volt velem mikor délután odamentem hozzájuk.

-Tényleg?-hitetlenkedett.-Amikor mi beszéltünk vele tök kedves volt. Dannel és Ellel is jól összebarátkoztak.

-Nem értem. Mi baja lehet velem?-kérdeztem.

-Talán féltékeny rád mert ilyen bombázó vagy-villantott rám egy 1000wattos mosolyt. Mire felnevettem.

-Hülye vagy!-csaptam a karjára.


-Nem csak őszinte.-mosolygott.


Én is elmosolyodtam.


-Szeretlek-mondtam ki azt amit érzek.


-Én is téged szépségem.-csókolt meg. Most mondjátok meg. Hogyan érdemeltem ki én egy ilyen édes fiút?


Egy ideig még beszélgettünk majd Harry elment lezuhanyozni én pedig addig lementem a konyhába. A helyiségben csak Zayn és Perrie tartózkodott épp egymás szájában kutakodtak.. Pár percig álltam ott az ajtóban de nem vettek észre. 


-Khmm..-jeleztem itt létemet mire ijedten rebbentek szét mintha valami rosszat tettek volna.-Bocsi csak kajolni jöttem-mutattam zavartan a hűtőre.


-Ja nem gond.-mosolygott rám Zayn. Küldtem felé én is egy mosolyt amit Perrie egy gyilkos pillantással jutalmazott amit persze úgy intézett hogy Zayn ne vegyen észre. Csak tudnám mi a frász baja van ennek a csajnak vele. Nem követtem el ellene semmit. Ő mégis ilyen ellenséges velem szemben.


Eldöntöttem hogy nem fogok vele foglalkozni ha ilyen bunkó akkor legyen ez is csak őt minősíti. Én meg majd nem veszek róla tudomást.


Kivettem a hűtőből a tejet és elővettem még a müzlit. Előkaptam még egy kanalat is. Majd tányér után kezdtem el kutatni. Sajna pont a szemben lévő szekrényben volt így elindultam oda. De útközben majdnem eltaknyoltam mert Perrie "véletlenül" kitette elém a lábát.


-Jaj bocsi ne haragudj-kezdett el színészkedni Zayn előtt.


Mély levegőt vettem majd magamra öltöttem egy műmosolyt.


-Semmi baj.-néztem rá. Majd mikor végre épségben eljutottam a pultig kivettem a szekrényből egy tálat majd elkészítettem a müzlimet de semmi kedvem nem volt továbbra is itt maradni így inkább felmentem Harry szobájába és ott vártam amíg végez. Az ágyán ülve eszegettem a vacsorámat. Néhány perc múlva belépett egy törölközőben. Gondolom nem számított rá hogy itt leszek. Haja még vizes volt és néhány csepp le is folyt a felső testén. Én a meglepődéstől félre nyeltem és köhögni kezdtem. Egyből odajött hozzám és kezével gyengéden ütögetni kezdte a hátam.


-Jól vagy?-kérdezte aggódóan.


-Khm..i-igen..khm..-nyögtem ki két fuldoklás között. Pár perc múlva szerencsére csillapodott a köhögésem.


-Biztos hogy jól vagy?-kérdezett rá megint.


-Jól leszek ha felöltözöl-mondtam zavartan. Nem mertem ránézni. Tuti hogy rákvörös volt a fejem.


Ő csak felnevetett és nyomott egy puszit a számra. Majd elment a szekrényéhez. Már vette volna le a törölközőt előttem. Én villám gyorsan felpattantam és ki mentem a szobából. Majd ismét lementem a konyhába, hogy letegyem az üres tálam.


-Dany te vagy?-jött a hang a nappaliból.


-Igen.-válaszoltam.


-Hoznál nekem egy kis répa levet?-pillantott rám Lou(ki más?) kis kutya szemekkel.


-Persze.-válaszoltam. Majd öntöttem Louinak a kért lötyijéből. Nincs jobb szó erre az undormányra. Nem tudom, hogy ezt egyáltalán hogyan tudják meginni. Undorító. Fúj!


Fogtam a poharat majd a nappaliba mentem. Épp átnyújtottam volna a poharat Louisnak, amikor Perrie kiverte a poharat a kezemből, minek teljes tartalma a pólómon landolt.


-Jaj ne haragudj-kapta a kezét a szája elé.


Nem vagyok ideges, nem vagyok ideges.


-Olyan ügyetlen vagyok.-játszotta meg magát.


Mély levegőt vettem majd elővettem a műmosolyomat. Nagy erőveszítés kellett ahhoz hogy ne szóljak vissza valamit. És hogy miért nem akarok? Zayn miatt. Nagyon bírom a mi szépfiúnkat. Ezért sem akarom elveszíteni a barátságát azzal, hogy bunkózom a barátnőjével.


Amúgy ezt a tettét Harry is végig nézte. Ő is látta hogy szándékos volt. Ökölbe szorított kézzel figyelt. Küldtem felé egy nyugtató pillantást mert nem akartam hogy most neki álljon itt balhézni.


-Semmi baj-szorítottam össze a számat. A poharat letettem az asztalra majd kiviharoztam a nappaliból és a szobámba mentem. Szó szerint bebasztam (bocsi a kifejezésért-szerk.megj.) magam mögött az ajtót. Levettem a felsőm majd felkaptam helyette egy tisztát.


Kezd már elegem lenni ebből a csajból. Nagyon ideges vagyok rá amire meg is van az okom. Nem értem mi a ráknak csinál velem ilyeneket és miért bunkózik. Mert még ha tettem volna ellene bármit is akkor megérteném a viselkedését. Viszont ő teljesen ok nélkül cseszeget engem. Amiből már kezd elegem lenni. De legyen ha ő így viselkedik akkor én is.


-Mivel lány és ráadásul Zayn barátnője nem bánthatom, de őszintén az előbb majdnem megtéptem.-jött be Harry idegesen.


-Nyugi én is közel álltam hozzá. De amúgy meg eddig azt mondtad hogy szimpatikus-néztem rá furán.


-Igen. De az addig volt amíg nem láttam hogyan cseszeget téged. Senki sem bánthat téged-mondta miközben átölelte a derekamat.


-Nyugi. Már meg is van mivel vágjak neki vissza-mosolyodtam el. Soha sem voltam az a bosszúálló fajta. De ez itt és most megváltozott.


-És mégis mivel?-ráncolta a homlokát.


Rámosolyogtam. Majd belekezdtem a tervem felvázolásába. Ő türelmesen végig hallgatott.


-Ez tényleg jó ötlet.-mosolygott majd nyomott egy puszit a számra.



Zayn és Perrie :DD
Még egyszer is elmondom nekem semmi bajom nincs Perrivel és szerintem tök aranyosak együtt Zaynnel :))

Na hogy tetszett? Komizzatok! :D 
Ja és egy kérdés, szerintetek mit tervez Dany Perrie ellen? Írjátok meg komiban hogy ti mire tippeltek! :))

7 megjegyzés:

  1. Hát... remélem valami ütős dologgal vág vissza neki! :) Egyébként nagyon tetszett a rész. :) Szerintem én nem bírtam volna ki, hogy ne kiabáljak vele vagy valami... Gyorsan kövit!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd kiderül hogy mivel vág vissza :) Örülök neki :)) Sietek vele :DD

      Törlés
  2. Nagyon jó rész :)És csak én is remélem hogy valami nagyon ütőssel vág vissza :D

    VálaszTörlés
  3. Szia!:) Nos: imádom:D Ja és igen, valami nagyon ütőset kérünk szépen visszavágás képen:D Nagyon durva Dany önfegyelme, tőlem már kapott volna egy-két pofont Perrie! Mondjuk igaz, Zayn tuti megutálta volna, ha esetleg megtépi Perrie-t:S
    Nagyon várom a kövit:) Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök neki :D Majd kiderül. Hát igen, igazából szerintem én sem bírtam volna ki :)) Sietek :D Puszi<3

      Törlés
  4. Siess nagyon várom mit talált(ál) ki. :)

    VálaszTörlés